process

... spracováva sa ...

Teľací Ribeye Steak

Teľací Ribeye Steak

Flank steak

Steak z hovädzieho mäsa - bavette

Ribeye Steak

Steak z hovädzieho mäsa - vysoký roštenec

Sviečková Black Angus

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Royal Roquefort

Steak z hovädzej sviečkovice s Roquefortom a vlašskými orechmi

Chateubriand steak

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Steak Vám prepečieme podľa Vášho priania

RARE - Krvavý.

Stred steaku vlažný, krvavý, okraje steaku zprudka opečené, šťava je červená, vnútorná teplota steaku 52°C.

MEDIUM RARE - Stredne krvavý.

Stred steaku teplý a krvavý, plný vlažnej červenej šťavy, vnútorná teplota steaku vnútri je 57°C.

MEDIUM - Stredne prepečený.

Stred steaku je teplý a ružový, teplá ružová šťava, vnútorná teplota steaku je 63°C.

MEDIUM WELL - Prepečený.

Stred steaku úplne prepečený, hnedá šťava, vnútorná teplota steaku je 68°C.

WELL DONE - Extra prepečený.

Stred steaku úplne prepečený, okraje s viditelnými stopami grilovania, bez šťavy, vnútorná teplota steaku je 74°C.