process

... spracováva sa ...

18,90 €

200g

Sviečková Black Angus

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Pruh svaloviny pod chrbticou (roštencom), ktorá je vystavená veľmi malej námahe. Vďaka tomu je mäso krehké, jemné, vláknité. Je považovaná za najlahodnejšiu, ajjemnejšiu a najkvalitnejšiu časť hovädzieho mäsa

odporúčaná príprava

MEDIUM RARE - stredne krvavý

MEDIUM - stredne prepečený

odporúčané servírovanie

omáčka zo zeleného korenia a brandy alebo bylinkové maslo so steakovými hranolkami

náš tip

odporúčame podávať komplexné štrukturované červené víno s náznakom čiernych lesných plodov so stredne dlhým záverom
POZRITE TIEŽ :
Teľací Ribeye Steak

Teľací Ribeye Steak

Flank steak

Steak z hovädzieho mäsa - bavette

Ribeye Steak

Steak z hovädzieho mäsa - vysoký roštenec

Royal Roquefort

Steak z hovädzej sviečkovice s Roquefortom a vlašskými orechmi

Chateubriand steak

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom