process

... spracováva sa ...

34,00 €

400g

Chateubriand steak

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Pruh svaloviny pod chrbticou (roštencom), ktorá je vystavená veľmi malej námahe. Vďaka tomu je mäso krehké, jemné, vláknité. Je považovaná za najlahodnejšiu, najjemnejšiu a najkvalitnejšiu časť hovädzieho mäsa.

odporúčaná príprava

MEDIUM - stredne prepečený

MEDIUM RARE - stredne krvavý

odporúčané servírovanie

s omáčkou zo zeleného korenia so steakovými hranolkami a grilovanou maslovou kukuricou

náš tip

odporúčame podávať viac ovocno - sladkasté červené víno s jemným korenistým zakončením
POZRITE TIEŽ :
Teľací Ribeye Steak

Teľací Ribeye Steak

Flank steak

Steak z hovädzieho mäsa - bavette

Ribeye Steak

Steak z hovädzieho mäsa - vysoký roštenec

Sviečková Black Angus

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Royal Roquefort

Steak z hovädzej sviečkovice s Roquefortom a vlašskými orechmi