process

... spracováva sa ...

14,90 €

200g

Flank steak

Steak z hovädzieho mäsa - bavette

Hovädzie mäso známe ako “bavette”. Jedná sa o široký kus plochého svalu, ktorý sa krája cez vlákna, čím dostaneme rozplývajúce sa šťavnaté plátky

odporúčaná príprava

RARE - krvavý

MEDIUM RARE - stredne krvavý

odporúčané servírovanie

omáčka zo zeleného korenia a brandy, cesnaková majonéza

náš tip

odporúčame podávať červené víno so strednedlhým záverom
POZRITE TIEŽ :
Teľací Ribeye Steak

Teľací Ribeye Steak

Ribeye Steak

Steak z hovädzieho mäsa - vysoký roštenec

Sviečková Black Angus

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Royal Roquefort

Steak z hovädzej sviečkovice s Roquefortom a vlašskými orechmi

Chateubriand steak

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom