process

... spracováva sa ...

15,90 €

200g

Ribeye Steak

Steak z hovädzieho mäsa - vysoký roštenec

Je kusom z krčnej časti, ktorý vo svojej štruktúre, ako aj po obvode, obsahuje tuk. V strednej časti sa nachádza aj tukové oko, ktoré dodáva steaku výnimočnú šťavnatú chuť a vôňu. Steak z vysokej roštenky je považovaný za najlepší steak.

odporúčaná príprava

MEDIUM - stredne prepečený

odporúčané servírovanie

s omáčkou z Roquefortu pre doplnenie silnej chuti hovädzieho mäsa so zemiakovými lodičkami alebo steakovými hranolkami

náš tip

odporúčame podávať viac štrukturované, komplexné červené víno s dlhým záverom a korenistou chuťou
POZRITE TIEŽ :
Teľací Ribeye Steak

Teľací Ribeye Steak

Flank steak

Steak z hovädzieho mäsa - bavette

Sviečková Black Angus

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom

Royal Roquefort

Steak z hovädzej sviečkovice s Roquefortom a vlašskými orechmi

Chateubriand steak

Steak z hovädzieho mäsa - svalovina pod roštencom